torsdag 26 februari 2009

Nytt på gång...


Hej

Nu har det hänt endel sedan sist, inte bara jobb och hundträning. Vi ska få ny chef och få komma ner till dom andra som jobbar i Uppsalas 6 nattpatruller i komunen. När vi flyttad till fyrisborg då fick vi inte plats nere hos dom så vi har i nästan ett års tid suttit en våning upp för oss själva, men nu ska vi få samma chef det kan inte bli sämre. Vi kommer troligtvis att få ha samma schema det är för mig viktigt så att man vet när man ska söka om semester. Vart och till vilka som vi ska åka på nätterna kommer att bli förändrat, hur vet ingen just nu. Tiden får utvisa hur det blir.

Kira är äntligen klar med sitt löp så nu är det slut på pysselperioden. Det som är skönt är att det inte är något problem att träna för mina kamrater med hannar.

Vad skönt det är när det börjar bli ljusare på dagarna och fåglarna börjar kvittra och snön rasar från taket, men inte när den rasar på min ytter trappa så man skulle behöva ha skidor för att ta sig ner och när man försöker få bort det så sitter det som betong, men snart är det sommar och ingen snö. Idag skiner solen och det verkar bli en kanondag så det här med innomhus arbete får stå över idag ska vi vara ute.

Ha det så gott

Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar