torsdag 12 februari 2009

Längesedan


Hej på er!


Nu var det ett tag sedan. Tiden har inte räkt till och fantasin att skriva har trytit. Vi har som vanligt tränat en hel del. Men det fina snöfallet som kom i helgen höll på att ställa till det.

Vi var fyra som skulle ut i skogen och träna sök, den första kom inte av gårdplanen. Vi andra stack iväg för att träna var av två av oss körde fast så en timme av träningstiden gick åt till att ta loss varandra. När vi alla var farbara igen så åkte vi tillbaka in till byn, där var det ialla fall plogat. Vi körde uppletande, hundarna hade det svårt i snön men Kira var jätte duktig en riktig lite pärla är hon. Efter det blev det possitionsträning på Haga köks parkeringen akta att folk tittade när dom gick förbi, men man kan vara tanten ibyn som inte är som alla andra.

I kväll är det årets viktigaste möte på klubben ÅRSMÖTE nu ska den nya styrelsen utses och den gamla ska få beviljad ansvarsfrihet. Så kvällen är räddad.

Vi skrivs

Marie

1 kommentar:

  1. Så skönt, då slipper du en del jobb framöver då? Trodde du, ja!!
    Det är väl bra att folk har något att titta på!!? Angående reservdelarna så var det något jag själv funderade över sedan han åkt.. Han måste ju ha TROTT att det skulle vara ett speciellt fel. Fast det kan man ju säga att det var också.. =)

    SvaraRadera