måndag 16 februari 2009

Maxi Yatzy


Hoppas allt är bra med er.

Det vart som jag trodde en god middag och trevlig kväll i goda vänners lag. Vi kom till och med hem i bra tid, men sedan blev det som vanligt vi var för pigga för att bara säga godnatt och gå och lägga oss, utan det var ju bara tvunget att köra ett parti Maxi Yatzy, många diskussioner senare (tidigare, beroende vad man kallar 1/2 fem på morgonen) så kom vi i säng.

Vaknade halv elva bara att knalla upp, käka frukost på med träningskläderna, hämta hunden och till söket. Det går någon trolldom på vårat sökställe, när vi nu kom fram denna gång ja då var ju jägarna där och med dom ska man hålla sig väl så det var bara att komma på en ny plats, denna gång vart det Ingbokällor, där kunde vi ha vägen som mitt stig. Det vart en bra träning lite jobbig för hundarna för bitvis var det 30 cm snö, Kira gick jättebra inget strul utan rakt ut tog sin rulle och direkt till mig, för att sedan bara vända om och visa mig var hon hade hittat figgen. Kanon snyggt, nu börjar det att fungera.

Idag har vi kört lydnad nere vid IP, åter igen en lyckad träning. Vårt sakta tränande börjar ge resultat. Ikväll blir det kurs vi ska köra den här i Tärnsjö för då har vi möjlighet att ta med hundarna in på fika.


2. BUDORDET för att må bra.


Var rädd om dina nära och kära


Ha det så gott/Vi skrivs

Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar