fredag 13 februari 2009

Då var det gjort.....
Ja då var årets viktigaste möte avklarat. Som vanligt väldigt få medlemmar, varför ska det vara så svårt att ställa upp fyra gånger om året och komma på dessa viktiga möten. Som tyvärr är lite sega om man ska ta upp all information som behövs. Men Årsmötet är ju de mötet där klubbens framtid bestäms.


En brukshundklubb är ju bara uppbyggd på frivillig basis, ALLA som jobbar i klubben gör det ju på sin fritid. Skulle vi kunna fördela uppgifterna så skulle det inte vara så betungande.


Min uppgift under 2009 är att ta hand om våra tävlingar tillsammans med ett glatt gäng klubbkamrater. Det ser jag fram emot.


Under året finns det en massa Vandringspriser att tävla om. Kira och jag vann priset om bästa Appellklasshund, kul priset har vandrat sedan 1994.


Min - Kära vännina Cissi och Kiras bästa kompis Ya-Ya vann en massa priser. Men så har dom också tagit tre CERT i spår. Så nu har dom de svårast att få, en tvåa i öppenklass (Ya-Ya är nämligen inte vacker men otroligt gullig) efter de blir dom Brukschampion.


Nu ska vi åka iväg och träna lydnad på klubbensparkering.
Budord nr 1 för att må bra.


Tänk possitivt - det är lättare
Vi skrivs Marie

1 kommentar:

  1. halloj på er tjejor=)Ja du tyvärr ser det nog ut lika dant på dem flesta klubbarna,fattar inte varför det är så..

    Grattis till vandrings priset kul.kram

    SvaraRadera