onsdag 25 mars 2009

Nu är man uppdaterad!!!.....

Sonen i full konsentration.


Hämtade sonen i Uppsala, bara att få träffa hononm var jätte roligt det var ju ett tag sedan. Vi åkte hem till mig först för jag måste tända i pannan, det hade ju varit rejält kallt under natten....blåst från han där uppe i norr så vårkänslorna har för tillfället förfrusit...men, men man är ju en seg gammal tant så dom återkommer säkert.
Undertiden fixade han med min dator, tog bort saker som hade kommit dit som inte skulle vara där, gjorde den betydligt snabbare, nu hinner jag knapt ut i köket innan man kan börja. Det var lugnare förr man slog på datorn gick och fixa kaffe, kom tillbaka och sorterade lite papper sedan var det dags att börja, mindre stressigt??!! Han är för duktig min son, datorer är hans grej synd att inget företag har insett de, försöker peppa honom att starta eget. Vända sig till oss här nere på nivån fullständigt outbildad på datorer.
Ettie
På eftermiddagen vart det en träff med en kär gammal vän som nästan fick hjärtatack när vi möttes, så glad vart hon ylade och skrek i minst 10 minuter. Det var även kul att träffa hennes husse och lillmatte som hade växt massor sedan jag såg henne sist.
Tillbaka ner till Sara där Dan hade fixat och donat med hennes dator också. Så nu är hon oxå uppdaterad. Gjorde middag nere på Jägartorp när det var dags att äta så vart vi 7 st tillbordet. MYCKET TREVLIGT med spontana samlingar.
MORR..... skulle plocka ut gårdagens kort ur telefonen, såg ju hur sonen gjorde några knapptryckningar och vips så hade han bilderna på datorn, nu har jag försökt i en halvtimme ger upp, tar med dator och telefon hem till sonen så får han visa. Så ni får inte se någon bild på busfröt eller hur snöigt det var igår. Men vad gör de om hundra år. Dagen igår var mycket trevlig och händelserik.
Hoppas ni får en bra dag.
Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar