onsdag 18 mars 2009

På gång till Prag.......
Hej på er!


Nu är man på G till Prag!!! Alltså G som i gång, vi har bildat olika lag på jobbet och ska med hjälp av en stegräknare ta oss till målet som är Prag vi ska vara framme till sista maj, men om jag och min kamrat fortsätter i detta tempo då är vi inte framme förrän i juli, vi måste bli bättre på att röra på oss. Men det blir nog lättare nu när våren är på väg.


Definitionen för vår är att dygnsmedeltemperaturen är plus minus 0 i minst 7 dygn. Så nu har våren kommit till strax söder om Stockholm. Igår var det säsongens högsta temperatur + 10 i Blekinge. Solen går upp 5.53 och ner 17.58, ljusast är det uppe i norr.


Idag släktes gatubelysningen i Tärnsjö 06.00. Nej nog pratat om våren, men det kommer mera.......våren är underbar.


Har inte hänt så mycket sedan sist, det vart ingen träning i helgen de flesta hade något annat och själv jobbade jag. Måndagen vart en sovdag och igår var jag in på första personalmötet med nya chefen. Ett informativt och givande möte. Kändes lite konstigt att vara ca 30st, vi har ju som mest varit 9 st när alla har kunnat komma


Men innan mötet så vart det ett besök hos syster yster och hennes älsta dotter. Mycket trevligt.


På väg hem ringde jag sonen och tipsde honon om söka jobb mässan som är på Fyrishov idag, hoppas han hittar något som är intressant.


Kira fick en lång cykeltur när vi kom hem (Prag nästa...!!) de flesta vägarna var snöfria, bara ett ställe som jag fick gå ca 200m, det är skugga hela dagen där.


Nu ska jag diska lite och sedan ska jag ut i det fina vädret.


Vi skrivs


Marie

1 kommentar:

  1. Hihihi, gillade rutan högst upp..
    Bra idé där med Prag, det kan nog behövas för att få upp farten lite. Jag kanske ska gå till Thailand jag, då?? =)

    SvaraRadera