torsdag 12 mars 2009

Tok på radion...


Ja nu har man jobbat och hört tok på radion igen... Denna gång var det om en man i Kina som ville uppleva sin begravning så han bokade tid och samlade ihop folket och sedan började dom hela semonin. Från början till slut detta inklusive att han grävde sin egen grav och lade sig i en kista så att han fick se hur besökarna sörjde vid hanns grav. Man slutar alldrig att förundra sig hur folk beter sig.

För övrigt har jag inte gjort så mycket annat än att jobba, varit på möte på sovdagen så i tisdags var jag inte hemma över huvud taget utan sov 3 timmar hos en arbetskamrat. Det var lögn att somna när vi kom hem från mötet. Blev bjuden på en kanon god kyckling gryta till middag och sedan var det bara att ge sig ut i snöyran en natt till, den gick för hållande vis bra. Men när jag kom hem i går morse så käka jag lite frukost stöp isäng och vaknade inte förrän halv sex, kolla lite på Skidskytte det var damerna som körde distans, det gick inge bra alls massor av bommar.

Ringde dotter och frågade om Kira kunde få vara kvar för jag var helt slut, det gick bra - Sara, du är för gullig och hjälper en trött mamma. Har varit där imorse och fick en fika, hämta ved och bar in två kassar till Sara som behövde plugga.

Ikväll blir det kurs i Tärnsjö om vi blir tillräkligt många, få se.

Ha en bra dag

Marie

1 kommentar:

  1. Herregud, vilken historia! Jag kan inte låta bli att förundras över de som verkligen KOM på "begravningen" heller... =/

    SvaraRadera