fredag 6 november 2009

Lite uppdateringHej på er nu var det ett tag sedan.


Resumé Vi har tränat en hel del vilket har resulterat att vi har fått två uppflyttningar till. Den 6 september körde vi lägrespår i Herrljunga där resultatet vart en uppflyttning till.


Den 1 november tävlade vi i Sala men denna gång i sök och det vart en ny uppflyttning. Oj vad svårt det var att gå där på stigen en stig som man inte viste vart den tog vägen, man skulle hålla reda på vart hunden hade varit och bakom oss gick ett helt gäng med folk som bara tittade på oss men dom fick man glömma för det var bara att hålla full fokus frammåt. Enligt min tränings kamrat Cissi skötte jag mig bra vart lite försiktig i mina skick så därför fick vi två tveksamheter men Kira gjorde fina markeringar och tog alla tre figgarna. Betygt vart 8 - 8,5 de var vi värda. Så nu var årets mål uppfylda, vintern ska ägnas åt att stabillisera upp momenten i högre, så förhoppningsvis så kan vi göra klart dessa klasser i vår.


För fjorton dagar sedan var vi på ett träningsläger i kloten, en mysig plats i berslagen med fantastiska skogar att träna hund i. Kira var kanon duktig. Vi tränade bara sök och uppletande, tränade så mycket dolda figgar som bara gick.


Igår kom första snön för denna vinter det vart inte så farligt som dom hade sagt bara lite blötsnö, men givetvis så var det kurs på kvällen så man kände sig som en blöt katt. Kursarna har blivit så duktiga dom gör framsteg hela tiden. Nu har vi bara två gånger kvar innan jul uppehållet kommer att vara skönt att få någon kväll ledig.


Från nyår går vi över till Upplandsdistriktet nu börjar det ramla in information från dom, mycket anordnas det märks att det är ett genomarbetat distrikt som vill komma frammåt.
Ska bli kul att jobba tillsammans med alla klubbar i Uppland det blir som att komma hem. Många av dom känner man sedan barnsben.

Idag ska vi ner till klubben för att köra lite tävlingsmässig träning, tänkte köra igenom några moment men med possitiv förstärkning.

Ha det så gott i höstrusket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar