måndag 6 juli 2009

Det gick inte så bra.

Ja nu sitter man här lite mör i kroppen efter mycket travande i skogen.
På lördagen skulle vi tävla, fick startnr 7 vad bra ett spår jag inte hade en aning om hur det gick. Släpte på gick utmärkt hitta första pinnen yes det här ska nog gå, hitta andra jippppppi hon är helt mé min lilla pärla. Men där tog det stopp sedan bar det iväg och efter ett tag kom den höga nosen men då följde jag inte mé längre (troligtvis älg) går tillbaka mot spåret och då kommer hon på det igen och hittar två apporter till men inget slut plus att tiden vart för lång. Det där var den fenomenala spårhundens första tävling. Det som var riktigt synd är att jag tror vi lätt hade blivit uppflyttade då domarna var på mycket gott humör. Men vi anmäler vidare och hoppas på att komma med.
Kvällen tillbringades på klubben igoda vänners lag och en riktigt god middag.
Under söndagens elitspår tävling var jag tanten bakom som alla kunde fråga om saker plus att om det behövdes så skulle jag gå ut ett reservspår. När jag fick meddelande av spårläggare nr 8 då kände jag att yes nu fixade alla att komma runt så slapp jag gå ut spåret. Men icke sa nicke han inte mer än tänka tanken så ringde telefonen. -Farbrorn uppe på spår 6 han är inte här har han något annat spår som han ska ta emot? -Nä han ska bara ta emot de där spåret. Hoppas han inte har gjort sig illa och ligger i skogen. Karin och jag kastar oss i bilarna och iväg upp på spåret, nä han har inte gått runt snitslarna sitter kvar på slutet av spåret. Karin går det baklänges och jag åker iväg för att gå reservspåret, skönt att Karin är sjuksköterska om det nu skulle behövas proffshjälp. När jag är nästan klar med spåret då ringer Annica, Han är tillbaka och välbehållen. Maud skjutsa honom till klubben (hon bor 5-6 km där ifrån tvärrs över skogen, mitt inne i skogen) att han kom fram hos henne var rena turen. Karin vart jätteglad för hon hade inte hittat på honom i skogen. Jag vart evigt tacksam för jag hade tänkt att jag tar spåret med Kira, men jag är säker på att jag inte hade velat spåra hem till Maud.
För övrigt var det en bra tävling alla var nöjda och glada. 4 vart uppflyttade ur lägre och CERT och championat till vinnaren. Kul Kul. Nu ska vi träna och hoppas på att komma med på någon tävling.
Ha de gott

2 kommentarer:

 1. Halloj!!
  Bara å på och anmäla igen!!
  Skönt att alla hundar är pigga och på G igen!!
  Ha en fortsatt bra sommar!!
  Mvh Carina & Lei-Anns Baqqi....

  SvaraRadera
 2. Självklart ska vi anmäla igen, hoppas på att komma med på någon tävling helgen före SM.Marie

  SvaraRadera