måndag 26 januari 2009

Inte riktigt mé

Idag vart det en promenad med mina kompisar Ya-Ya och Ztolle runt i skogen bakom Arosbygden. Vi försökte jobba ihop på stora karlhygget för och se om vi kunde hitta något spännande råddjur att förfölja, men trots att vi delade på oss och vittrade så mycket vi kunde så tji där fanns inget denna gång, men men det kommer fler promenader.
Efter promenaden hade våra människor trampat omkring i skogen och lämnat en massa saker efter sig som dom ville att vi skulle hämta in och det gör man ju så gärna, dom blir ju så glada och bjuder ju på hemlagat levergodis för besväret. Tackar Tackar.
Ztolle gick först skötte sig mycket bra, han kom tillbaka och var nästan lite viktig. Bara för han hade fått så mycket beröm, han tyckte bara en sak var tråkig och det var att hans matte såg att han tänkte ta en tripp till ryggsäcken och inta lite förtäring.
Sedan var det min tur, denna dag hade jag lite mycket att kontrollera, det hade ju gått endel snyggingar i skogen som jag måste hålla reda på. Jag löper ju så snart vill jag ha tag på något snygt. Men eftersom jag tycker att detta med att hitta saker är roligt så hann jag med att plocka in fem stycken bort tappade saker. Matte var nöjd, hon börjar bli duktig på att se mina possitiva sidor.
Ya-Ya fick gå sist, hon gjorde ett bra arbete. Hon har äntligen förstått vad hon ska göra. Så nu påstår hon att det är skit enkelt. Kul, Kul.
Sedan fick jag träna possitions träning det gick mycket bra ett tag men sedan rann tankarna iväg på pojkar, så vi slutade innan matte och jag vart på kant med varandra. Duktig matte.
En skön förmiddag, så nu ska jag vila lite i soffan medans matte sköter om huset.
Många tassar från Kira

4 kommentarer:

 1. Hoppas att matte fortsätter att sköta sig!
  /June

  SvaraRadera
 2. Du får muta matte med en rom å cola om hon e påväg att balla ur.. Ett tips från en som provat! Fin hovar/ Thazzi

  SvaraRadera
 3. Nämen, har du börjat att blogga!? Där ser man - den får vi följa!!

  Kram från Systeryster

  SvaraRadera
 4. Ja man blir lätt fast i syber rymden. Hur är det har du kommit över födelsedagsfesten???
  Många kramar från din stora syster.

  SvaraRadera