lördag 24 januari 2009

Fiiint väder!!!?

Hej på er!

Vad kul att det redan är några som har hittat min blogg. VÄLKOMNA

Har jobbat några nätter och har därför varit ifrån syber rymden, men nu är vi lediga några dagar. Så i morse var vi ute på en liten cykeltur hundarna och jag det är otroligt skönt att cykla runt i byn och vara all deles ensamma, bara vi , sahlberg(tidningsgubben) och någon enstaka katt. Bra tycker Kira att det kan bli någon spänning även på morgon rundan.

Hem käka frukost och sedan kunde man ta en liten vila igen klockan var ju bara 05.45. Vakna till vid halv åtta då hade vädret förändrat sig till det sämre snön vräkte ner från vänster till höger eftersom det var ju tvunget att blåsa oxå. Men just idag var det ganska bra vi skulle ju träna lite nere på klubben.

Det vart markeringsövningar Kiras första på helt dold figurant. Lena´s gubbe hade snickrat ihop en låda ...mycket lik en bajamaja. Kira´n var duktig hon fattade snabbt att det var rullen som skulle till matte fast man inte såg figgen. KANON BRA.

Nästa figge satt under en plast det var skit enkelt tyckte Kira inga problem. Körde några markeringar från olika håll på dom två alla gick kanon, börjar lita på att hon verkligen har förstått hur man ska jobba. Kul

Efter lite fika och eftersnack bar det av till dotter måste hämta hem ved. Fick en lite pratstund med henne. Hemresan från Sandö hade gått bättre än hon hade trott.

Lite skidskytte till maten, Ferry vann Jaktstarten.

Skrivs - ha de gott

Marie

2 kommentarer:

  1. Härlig blogg! Jag kommer att kika in ofta!!!! Vá tjusiga de är dina juveler.
    Há ré gott
    Kram anna å pippi

    SvaraRadera
  2. Tackar man gör ju så gott man kan. Det är ganska kul att skriva ner sina tankar men man är ju lite rädd att det ska bli en drog har ju igentligen inte den tiden. Marie

    SvaraRadera