söndag 11 april 2010

NU ÄR DET VÅR...............


Det som göms i snö........under morgon rundan har vi hämtat in vinterns alla gömda bollar tre stycken som bara försvan ute i snön.

Sanslöst vad fort snön har försvunnit och skönast av allt inte så mycket vatten som man trodde.

Vi har kommit igång med träningen skönt och kul. Nu är det bara att se om det finns några tävlingar när man är ledig. Målet är att vara uppe i Elit i spår och sök innan året är slut. Gärna hunnit med en elit tävling också. Men, men vi får se nu när vintern inte riktigt har varit på den fina tränings sidan.

Idag blir det sök träning och imorgon kanske vi kan köra årets första riktiga spår.....

Mormors lilla monster barnbarn (Sara´s lilla dvärgpincher Valle) har hittat sin egen lilla lekhörna. Min kasse med alla sakstövningsföremål (som jag har letet efter ganska länge) kom fram i helgen, den stog ute bakom husvagnen!!!!! Jag har inte ställt den där ellller..... Det var något blöta saker så jag tog ner kassen i källaren och slog ut den på golvet för att torka. Valle tyckte det var underbart att få sååååå många saker att leka med. Igår sprang han ner och snodde den lilla skon, att man kan ha så roligt med en liten sko. Idag var han som en vessla ner när jag la i tvätt i maskinen och jag hörde hur han försvan fort som ögat upp igen, full rulle sedan mötte han mig med en liten sak i munnen, visade sig vara en liten läder sak. En rolig liten hund men jag är glad att man bara är mormor så man kan lämna tillbaka han när man behöver vila.

Ha en skön solig dag


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar